درمان بیماری

سلام در این پیج به شما کمک می شود با معرفی محصولات گیاهی سلامتی خود را بهبود ببخشید.

درمان بیماری

سلام در این پیج به شما کمک می شود با معرفی محصولات گیاهی سلامتی خود را بهبود ببخشید.

  • ۰
  • ۰

 

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

 

 

 

برص یا لک و پیس یک خودایمنی است که در آن سلول‌های رنگدانه (melanocytes) از بین می‌رود و منجر به ایجاد لکه‌های سفید نامنظم بر روی پوست می‌شود.
در بیماری هر قسمت از بدن ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرد ولی محل‌های معمول شامل صورت، گردن، چشم‌ها، نوک سینه‌ها، ناف، اندام تناسلی، زیر بغل و کشاله ران می‌باشد. در محل‌های ضربه به پوست نیز ضایعه به وجود می‌آید. بیماری لک و پیس گاهی اطراف خال‌های پوستی به وجود می‌آید. در این بیماری گاهی موها درگیر می‌شود که می‌تواند موهای سر، ابرو و مژه را درگیر کند.

چه کسی مستعد ابتلا به بیماری لک و پیس است؟

بیماری لک و پیس حداقل 1 درصد از جمعیت را درگیر می‌کند. این بیماری در همه نژادها رخ می‌دهد. در نیمی از مبتلایان، بیماری قبل از سن 20 سالگی آغاز می‌شود. در یک پنجم مبتلایان، سایر اعضای خانواده نیز مبتلا هستند. اگر چه بیشتر افراد مبتلا به بیماری لک و پیس از سلامت عمومی خوبی برخوردار هستند ولی احتمال ایجاد بیماری‌های دیگر خود ایمنی، از قبیل دیابت، بیماری تیروئید، کم خونی، بیماری آدیسون ( بیماری های غده آدرنال ) و کچلی منطقه‌ای در آنها بیشتر است.

علت بیماری لک و پیس چیست؟

ملانین رنگدانه است که تعیین کننده رنگ، مو و چشم است. این رنگدانه در سلولی به نام ملانوسیت تولید می‌شود. اگرملانوسیت نتواند ملانین تولید کند یا اگر تعداد ملانوسیت‌ها کاهش پیدا کند، رنگ پوست روشن تر می‌شود. علت بیماری لک و پیس شناخته شده نیست. گاهی این بیماری به دنبال صدمه فیزیکی از قبیل آفتاب سوختگی، یا استرس عاطفی ایجاد می‌شود. سه نظریه در مورد علت بیماری لک و پیس وجود دارد:

1- سلول‌های رنگدانه‌ای توسط اختلال عملکرد سلول‌های عصبی آسیب می‌بیند.
2-
گاهی یک واکنش خودایمنی در برابر سلول‌های رنگدانه‌ای ایجاد می‌شود و سلول‌های رنگدانه‌ای را به عنوان بافت خارجی نابود می‌کند.
3-
سلول‌های رنگدانه‌ای خودشان باعث تخریب خود می‌شوند.

شدت بیماری لک و پیس در هر فرد متفاوت است. افرادی که پوست روشن دارند معمولا در طول تابستان متوجه از دست رفتن رنگدانه می‌شوند چون تابش آفتاب باعث اختلاف رنگ بین پوست بیمار و سالم می‌شود. افراد با پوست تیره ممکن است هر زمان متوجه شروع این بیماری پوستی بشوند. در موارد شدید بیماری ممکن است رنگ کل بدن از دست برود. هیچ راهی برای پیش بینی اینکه بیماری لک و پیس چقدر پیشرفت می‌کند وجود ندارد. از دست رفتن رنگدانه در هر پلاک بیماری لک و پیس متفاوت است بدین معنی که ممکن است رنگ‌های مختلفی از قهوه‌ای تا سفید در پلاک لک و پیس وجود داشته باشد. وجود چند رنگ در یک پلاک لک و پیس به نام لک و پیس سه رنگ یا trichrome گفته می‌شود.

بیماری لک و پیس اغلب با از دست دادن سریع رنگدانه در یک ضایعه آغاز می‌شود و معمولاً به مدت طولانی بدون تغییر باقی می‌ماند. در مراحل بعد، از دست دادن رنگدانه ممکن است دوباره آغاز شود و دوباره متوقف شود. چرخه از دست رفتن رنگدانه و ثبات ممکن است به طور نامحدود ادامه داشته باشد.
افراد مبتلا به بیماری لک و پیس باید مراقب باشند تا آسیب و صدمه به پوست آنها حداقل باشد چرا که امکان ایجاد ضایعه جدید در محل آسیب زیاد است. هر آسیبی شامل برش، خراش و سایش می‌تواند باعث ایجاد ضایعه جدید شود.

 

منبع :

https://www.drvaez.ir/article/3978/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%84%DA%A9-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B3

 

 

کافه موکا با قارچ گانودرما 

 

 

قهوه بعلت داشتن کافیین و مزه و عطر آن یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها است. قهوه گانودرما خواص بیشماری از جمله  آنتی اکسیدان قوی می باشد که برای سیستم ایمنی است.

 

 

 

 

 

 

سیرسیاه و خواص آن :

سیرسیاه که 7 برابر  از سیر سفید قوی تر است که خاصیت آنتی اکسیدانی بالای دارد و سیستم ایمنی بدن را بسیار قوی می کنند جلوگیری از سرطان، تصفیه خون ، گردش خون را در بدن زیاد  می کند و باعث جوانسازی پوست می شود.

 

نظرات (۷)

مطالب فوق العاده است

  • ناهید ناصری
  • مرسی بابت مطالب خوبتون 

  • فاطمه عبدالله زاده
  • واقعا مطالب مفید و کاربردی عالی بود ممنون 

    سلام مدت درمان با قهوه موکا چقدر طول میکشه

    بسیار اموزنده اس🌹

    خیلی عالی بود ممنون

    مطالبتون مفید بود😍

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی